arrow_drop_up arrow_drop_down
Vloeronderhoud en reiniging Haarlem, Heemskerk, Castricum

Vloeronderhoud en reiniging

Voor bedrijven en particulieren

25 jaar

Ervaring & Expertise

30000+

Tevreden klanten

100%

Garantie & Service

Vloeronderhoud Velsen

Perfect resultaat

Beste reiniging met perfect resultaat.

Vloeronderhoud Zaanstad

Reiniging op locatie

Snel en gemakkelijk. Zorgzaam voor uw interieur.

Vloeronderhoud Beverwijk

Milieuvriendelijk

Milievriendelijke reiniging met "Green certified products"

Vloeronderhoud Heemskerk

Droger

Minder gebruik van water betekent een snellere droogtijd.

Vloeronderhoud Haarlem

Schoner

Innovatief reinigingssyteem met de beste producten.

Vloeronderhoud Catricum

Gezonder

ChemDry kan u helpen bij het verwijderen van allergenen.

Vloeronderhoud voor bedrijven en particulieren

Grindvloer laten schoonmaken Haarlem, Heemskerk, Catricum

Grindvloer laten schoonmaken

Een grindvloer schoonmaken met de Til & Stone methode geeft een prachtig schoon resultaat. Wij reinigen zowel gesealde als ongesealde grindvloeren. Uw grindvloer wordt schoongemaakt met behulp van hogedruk. Dit gebeurd onder een volledig afgesloten kap waardoor de rest van de omgeving niet nat zal worden. De Til & Stone methode is de meest grondige manier om  uw grindvloer te laten schoonmaken. Gegarandeerd!

Tegelvloer dieptereiniging Haarlem, Heemskerk, Castricum

Tegelvloer laten schoonmaken

Er zijn vele soorten tegelvloeren. Vooral de poreuze tegel soorten dienen ook eens in de zoveel tijd grondig gereinigd te worden. Dit kan met onze Til & Stone methode. Een systeem met behulp van hogedruk. Ook de eventuele voegen worden mooi schoon. Wanneer u ons uw tegelvloer laat schoonmaken krijgt u een mooi schoon resultaat. Waarna u zelf weer eenvoudig het dagelijiks onderhoud kunt doen.

Houten vloer parket onderhoud Haarlem, Heemskerk, Castricum

Houten vloer / parket onderhoud

Naarmate een houten vloer of parketvloer langer ligt, kan hij dof en vuil worden. Wij kunnen een houten vloer reinigen. Een schone vloer oogt niet alleen mooier, maar is ook beter voor de hygiëne: u krijgt een beter binnenmilieu. We kunnen uw vloer bovendien behandelen met was, waardoor nieuw vuil minder goed hecht en de vloer beter onderhouden blijft.

Bij het reinigen en behandelen van houten vloeren kijken we goed naar de leeftijd, houtsoort en eerdere behandeling. Elke houten vloer is anders.

Marmer vloer reinigen Haarlem, Heemstede, Castricum

Marmer vloer reinigen

Een marmer vloer onderhouden en reinigen is een specialistisch werk. Wanneer uw marmer vloer doffer wordt met krassen en zichtbare vervuiling is het tijd voor groot onderhoud. Onze adviseur vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn.  Wij kunnen uw marmervloer professioneel twisteren, kristalliseren en/of polijsten, zodat het marmer weer krasvrij, en zo goed als nieuw wordt. Door uw marmervloer regelmatig te onderhouden, behoudt het de luxe uitstraling en heeft het een langere levensduur.

100% tevredenheid garantie!

Chem-Dry Veen belooft u de beste reiniging met een mooi schoon resultaat. Uitgevoerd door vriendelijke en vakbekwame medewerkers. Wij zullen er alles aan doen zodat ook u een tevreden klant zult zijn. Dat is onze belofte al meer dan 25 jaar.

Chem-Dry tevredenheid garantie

Nieuwsgierig! Wat wij voor u kunnen betekenen?