arrow_drop_up arrow_drop_down
Vloerbedekking laten schoonmaken Haarlem, Heemskerk en Castricum

Vloerbedekking laten schoonmaken

Regio Haarlem, Castricum en Alkmaar

Vloerbedekking laten schoonmaken voor particulieren

Een in de zoveel jaar is het verstandig uw vloerbedekking in de woonkamer, slaapkamer of op de trap professioneel te laten schoonmaken. Chem-Dry is als geen ander de specialist hiervoor in de regio Alkmaar, Castricum en Alkmaar. Op basis van de materiaalsoort, gebruikintensiteit en soort vervuiling kiezen wij voor de juiste behandelingsmethode. Voor vlekken zoals koffie, thee, olie of huisdierongelukjes hebben wij speciale middelen om ook deze vlekken te behandelen. En indien gewenst brengen wij tevens weer een nieuwe vuilwerende laag aan. ChemDry belooft u de beste reiniging en een mooi schoon resultaat.


Uw vloerbedekking laten schoonmaken

Beste methode, Perfect resultaat en Top service

Unieke methode voor het reinigen van vloerbedekking

ChemDry unieke methode

Wij reinigen uw vloerbedekking met behulp van miljoenen koolzuurbelletjes. Deze stuwen het vuil omhoog uit uw tapijt. Het resultaat is een mooi schoon en fris tapijt.

ChemDry tapijtreiniging heeft een korte droogtijd

Snelle droogtijd

Door het toepassen van de koolzuurmethode is er veel minder water nodig. Daardoor is de droogtijd aanzienlijk sneller. In de meeste gevallen 2 tot 4 uur.

Ecologische vriendelijke producten

Geen agressieve chemicaliën

Al de producten die wij gebruiken om uw tapijt schoon te maken zijn Groen Gecertificeerd. Milieuvriendelijke producten veilig voor mens en dier.

ChemDry methode is gezonder

Chem-Dry methode is gezonder

Een ChemDry tapijtreiniging kan u helpen om de allergenen en bacteriën te verwijderen die zich ophouden in uw leefomgeving en om de lucht kwaliteit te verbeteren. 

Volledig uitruimen meubilair niet nodig

Volledig uitruimen meubilair niet nodig

Het volledig uitruimen van het meubilair is bij ons niet nodig. Grote kasten kunnen in de meeste gevallen gewoon blijven staan. En mocht u hulp nodig hebben bij het verzetten van het overig meubilair dan doen wij dat graag voor u.

ChemDry topservice en beste kwaliteit

Beste resultaat en beste kwaliteit

Wij beloven onze klanten het beste resultaat van tapijt schoonmaken en de beste kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als u het ook bent.

100% tevredenheids garantie

Wij beloven onze klanten de beste reiniging met de beste producten, milieuvriendelijk, veilig voor mens en dier. Wij zullen ons uiterste best doen voor een mooi, schoon en fris resultaat. U kunt van ons verwachten een betrouwbare en eerlijke dienstverlening met een goede service.

ChemDry tevredenheid garantie

Kosteloos advies en prijsopgave