arrow_drop_up arrow_drop_down
Project tapijtreiniging Amsterdam, Haarlem, Heemskerk

Tapijtreiniging voor bedrijven

Beste resultaat & snelle droogtijd

Project tapijt reinigen en onderhouden voor bedrijven

Het reinigen van project tapijt in kantoren, showrooms en winkels met de Chem-Dry methode biedt u vele voordelen. Door de snelle droogtijd verliest u geen klanten of  tijd door werkonderbreking. En het kantoormeubilair kan gewoon blijven staan. Wij reinigen alle soorten project tapijt met de koolzuurmethode. Een krachtige dieptereiniging met een prachtig schoon resultaat. Waarbij ook de vlekken uit het tapijt verwijderd worden. 

Maar de Chem-Dry methode is ook gezonder dan andere methodes. Wij verwijderen namelijk 98% van de allergenen uit het tapijt. 

Een schone en gezonde werkomgeving is belangrijk om prettig te kunnen werken. Regelmatig het tapijt laten schoonmaken en onderhouden draagt bij aan een gezonde werkomgeving. En een goed onderhouden tapijt gaat ook nog eens langer mee.

Onze adviseur komt u graag uitleggen wat we voor u bedrijf kunnen betekenen. Bent u ook nieuwsgierig naar het resultaat? Vraag dan vandaag nog een gratis proefreiniging aan.

Reinigen van project tapijt

Beste methode, Perfect resultaat en Top service

Unieke methode voor reinigen project tapijt

ChemDry unieke methode

Wij reinigen uw tapijt met behulp van miljoenen koolzuurbelletjes. Deze stuwen het vuil omhoog uit uw tapijt. Het resultaat is een mooi schoon en fris tapijt.

Project tapijtreiniging snelle droogtijd

Snelle droogtijd

Door het toepassen van de koolzuurmethode is er veel minder water nodig. Daardoor is de droogtijd aanzienlijk sneller. In de meeste gevallen 2 tot 4 uur.

Ecologische milieuvriendelijke producten

Geen agressieve chemicaliën

Al de producten die wij gebruiken om uw tapijt schoon te maken zijn Groen Gecertificeerd. Milieuvriendelijke producten veilig voor mens en dier.

ChemDry methode is gezonder

Chem-Dry methode is gezonder

Een ChemDry tapijtreiniging kan u helpen om de allergenen en bacteriën te verwijderen die zich ophouden in uw leefomgeving en om de lucht kwaliteit te verbeteren. 

Project tapijtreiniging zonder uitruimen meubilair

Kantoor meubilair kan blijven staan

In de meeste situaties kunnen de kasten en bureaus gewoon blijven staan. Wij zorgen dat waar het echt nodig is keurig gereinigd wordt. Snel, gemakkelijk en zonder overlast.

ChemDry topservice en beste kwaliteit

Beste resultaat en beste kwaliteit

Wij beloven onze klanten het beste resultaat van tapijt schoonmaken en de beste kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als u het ook bent.

ChemDry verwijdert allergenen uit tapijt

ChemDry is gezonder

ChemDry producten groen gecertificeerd

"Groen gecertificeerd" 

ChemDry tapijtreiniging verbetert de lucht kwaliteit

Verbetert lucht kwaliteit

Onze belofte:

Chem-Dry Veen belooft u de beste project tapijtreiniging met een mooi schoon resultaat. Uitgevoerd door vriendelijke en vakbekwame medewerkers. Wij zullen er alles aan doen zodat ook u een tevreden klant zult zijn. Dat is onze belofte al meer dan 25 jaar.

ChemDry tevredenheid garantie

Kosteloos advies en prijsopgave