arrow_drop_up arrow_drop_down
Stoffen meubels laten schoonmaken Haarlem, Heemskerk, Castricum

Stoffen meubels schoonmaken

Beste resultaat & kwaliteit garantie

Meubels schoonmaken voor particulieren

Uw stoffen meubels worden ontsierd door vlekken en zien er smoezelig uit. Dan is het tijd om ze grondig te laten schoonmaken door Chem-Dry. Vervanging is vaak nog niet nodig. Wanneer wij u meubels schoonmaken doen wij dat met behulp van koolzuur. Miljoenen belletjes helpen bij het opstuwen van het vuil uit de stoffering waarna wij het vuil met behulp van een meubelreinigingsmachine verwijderen. De Chem-Dry methode is een uiterst veilige methode voor het reinigen van uw meubels. Chem-Dry belooft u de beste reiniging en een mooi schoon resultaat.


Laat ons uw stoffen meubels schoonmaken

Beste methode, Perfect resultaat en Top service

Unieke methode voor het reinigen van stoffering

ChemDry unieke methode

Wij reinigen uw stoffen meubels met behulp van miljoenen koolzuurbelletjes. Deze stuwen het vuil omhoog. De beste manier voor een mooi & schoon resultaat..

Stoffering schoonmaken met snelle droogtijd

Snelle droogtijd

Door het toepassen van de koolzuurmethode is er veel minder water nodig. Daardoor is de droogtijd aanzienlijk sneller. In de meeste gevallen 12 tot 24 uur.

Ecologische milieuvriendelijke producten

Geen agressieve chemicaliën

Al de producten die wij gebruiken om uw meubels schoon te maken zijn Groen Gecertificeerd. Milieuvriendelijke producten veilig voor mens en dier.

ChemDry methode is gezonder

Chem-Dry methode is gezonder

Een ChemDry meubelreiniging kan u helpen om de allergenen en bacteriën te verwijderen die zich ophouden in uw leefomgeving en om de lucht kwaliteit te verbeteren. 

Stoffen meubels reinigen aan huis

Reiniging aan huis

Wij komen de stoffen meubels gewoon bij u thuis schoonmaken. Snel en gemakkelijk zonder risico voor de vloer of andere meubels. Zo hoeft u niet dagen uw meubels te missen. 

ChemDry topservice en beste kwaliteit

Beste resultaat en beste kwaliteit

Wij beloven onze klanten het beste resultaat van tapijt schoonmaken en de beste kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als u het ook bent.

100% Tevredenheidsgarantie

Chem-Dry Veen belooft u de beste reiniging met een mooi schoon resultaat. Uitgevoerd door vriendelijke en vakbekwame medewerkers. Wij zullen er alles aan doen zodat ook u een tevreden klant zult zijn. Dat is onze belofte al meer dan 25 jaar.

ChemDry tevredenheid garantie

Kosteloos advies en prijsopgave