Page content

article content

Stoffen meubels schoonmaken aan huis

Veelal kiest men voor stoffen meubels voor het behaaglijke en prettig gevoel wat stof geeft. Zowel in de winter als de zomermaanden heeft een stoffen bank of fauteuil een comfortabel zitcomfort.

Tegenwoordig zijn de meeste stoffen meubels ook nog eens zeer goed te onderhouden. Eenvoudig door de stof 1 tot 2 keer per week te stofzuigen en wanneer er vlekken ontstaan kunnen ook deze vrij eenvoudig verwijderd worden.

Toch zullen stoffen meubels na verloop van tijd een keer grondig en diep gereinigd moeten worden. Wanner uw meubels aan z’n intensieve reinigings beurt toe zijn is het goed om voor een bedrijf te kiezen wat specifiek ervaring heeft in het reinigen van stoffering.

Stoffen meubels schoonmaken – gewoon bij u thuis

In de meeste situaties kunnen stoffen meubels aan huis professioneel gereinigd worden. Dit zonder overlast of gevaar voor spatten en knoeien op het overige meubilair of de vloer.

De producten die gebruikt worden zijn “Green certified” en veilig voor mens en dier. De producten die gebruikt worden voor het schoonmaken van uw meubels zijn ook niet agressief. Er is dus geen gevaar op verkleuring van de stoffering.

De stoffen meubels worden schoongemaakt met een speciale voor ChemDry ontwikkelde machine. Met behulp van miljoenen koolzuurbelletjes wordt de stoffering grondig en diep gereinigd. De temperatuur van de reiniging is zodanig ingesteld dat er geen gevaar op krimp is.

Stoffen meubels bij u thuis schoonmaken

Mooi en lang schoon

De ChemDry methode reinigt zonder dat er zepen in de stoffering achter blijven. Zeep residu zorgt namelijk voor snellere herbevuiling. En dat is nu net niet de bedoeling. Tevens kunt u ervoor kiezen als extra optie na de reiniging om de stoffering opnieuw te impregneren. Een vuilwerende impregnering zorgt ervoor dat eventueel een knoei ongelukje makkelijk en snel zelf te verwijderen is.

Niet allen schoon maar ook gezonder

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer uw stoffen meubels gereinigd worden met de ChemDry methode het ook nog eens gezonder is. De reiniging is zo effectief en grondig dat 98% van de allergenen uit de stoffering verwijdert worden. En 89% van de lucht gedragen bacteriƫn waardoor ook nog eens de luchtkwaliteit verbetert wordt.

Wat kost een meubelreiniging aan huis?

De kosten van een meubelreiniging bij u thuis zijn afhankelijk van het type bank of fauteuil. Maar ook van de soort stof en de vervuiling. Het is dan ook niet mogelijk hier een standaard prijslijst te publiceren.

Een professionele meubelreiniging vraagt kennis van meubels en stoffen. Daarom komt onze adviseur u graag kosteloos bezoeken. Hij bekijkt dan de situatie en de omstandigheden en zal direct een prijsopgave voor u maken.

Advies en persoonlijk contact met onze adviseur

 

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “Stoffen meubels schoonmaken aan huis

Plaats een reactie


*