arrow_drop_up arrow_drop_down
Leren meubels reinigen Haarlem Heemskerk Castricum

Leren meubels schoonmaken

Beste resultaat & kwaliteit garantie

Leren meubels schoonmaken op locatie

Leren meubels schoonmaken is een vak apart. Wanneer u leren meubels heeft van gedekverf leer dat is het nog vrij eenvoudig schoon te maken. Maar juist leren meubels schoonmaken van nubuck, suede en analine leer kunt u beter door de vakmensen van Chem-Dry laten schoonmaken. Bij leder is niet alleen de reiniging van belang, maar ook de voeding die het leder nodig heeft om mooi en soepel te blijven. De Chem-Dry methode is een uiterst veilige methode voor het reinigen van uw leren meubels. Chem-Dry belooft u de beste reiniging en een mooi schoon resultaat.


Laat ons uw leren meubels schoonmaken

Beste methode, Perfect resultaat en Top service

ChemDry is een unieke veilige methode voor het reinigen van leer

ChemDry unieke methode

Wij reinigen uw leren meubels met behulp van de beste producten afgestemd op de verschillende soorten leder. Absoluut veilig.

Reinigen leren meubels op locatie

Leren meubels reinigen wij bij u thuis

De leren meubels reinigen wij gewoon bij u thuis. Zo bent u niet dagen of zelfs weken u meubels kwijt. Meestal kunt u er dezelfde dag gewoon weer op zitten.

Ecologische milieuvriendelijke producten

Geen agressieve chemicaliën

Al de producten die wij gebruiken om uw leren meubels schoon te maken zijn Groen Gecertificeerd. Milieuvriendelijke producten veilig voor mens en dier.

Professionele reiniging van leren meubels is kostenbesparend

Kostenbesparend

Goed en regelmatig onderhoud van leren meubels zal de levensduur verlengen. Het leer blijft soepel en comfortabel. Het regelmatig laten reinigen van leren meubels is kostenbesprarend.

Juiste voeding

Wij hebben voor elk leer type de juiste voeding. Juist de voeding is van groot belang na het reinigen voor een soepel en mooi resultaat.

Beste resultaat en kwaliteit garantie

Beste resultaat en beste kwaliteit

Wij beloven onze klanten het beste resultaat van meubels schoonmaken en de beste service. Wij zijn pas tevreden als u het ook bent.

100% Tevredenheidsgarantie

ChemDry belooft u de beste reiniging met een mooi schoon resultaat. Uitgevoerd door vriendelijke vakbekwame medewerkers. Met professionele materialen en producten. Wij zullen er alles aan doen zodat ook u een tevreden klant zult zijn. Dat is onze belofte al meer dan 25 jaar.

ChemDry tevredenheid garantie

Kosteloos advies en prijsopgave