arrow_drop_up arrow_drop_down
Grindvloer Tegelvloer reinigen Haarlem, Heemskerk, Castricum

Grindvloer - Tegelvloer reinigen

Meest grondige reiniging van uw grindvloer of tegelvloer

Uw grindvloer - Tegelvloer grondig laten schoonmaken

Een grindvloer schoonmaken is een lastig klusje om zelf te doen. Vooral als het gaat om een open structuur of on-gesealde grindvloer reinigen. Het vuil zit diep tussen de steentjes in de vloer. Chem-Dry heeft een uniek systeem ontwikkeld voor het reinigen van alle soorten grindvloeren. Met behulp van een hogedruk systeem en een krachtige zuiger spoelen wij u grindvloer schoon als geen ander. Deze intensieve methode van reinigen geeft gegarandeerd het beste resultaat. De Chem-Dry methode is een uiterst veilige methode voor het reinigen van uw grindvloer. Chem-Dry belooft u de beste reiniging en een mooi schoon resultaat.


Grindvloer - Tegelvloer dieptereiniging voor bedrijven en particulieren

Beste methode, Perfect resultaat en Top service

Unieke methode voor het reinigen van uw grindvloer

ChemDry unieke methode

Wij reinigen grindvloeren en tegelvloeren met behulp van de Til & Stone methode. Een prachtig systeem op basis van hogedruk. Het resultaat is verbluffend.

Grindvloer reinigen en direct droog en beloopbaar

Snelle droogtijd

Doordat wij direct het vervuilde water opzuigen zal de droogtijd aanzienlijk sneller zijn als met traditionele methodes. In de meeste gevallen minder dan 12 uur.

Ecologische vriendelijke producten

Geen agressieve chemicaliën

Al de producten die wij gebruiken om uw vloeren schoon te maken zijn Groen Gecertificeerd. Milieuvriendelijke producten veilig voor mens en dier.

ChemDry methode is gezonder

Chem-Dry methode is gezonder

Een ChemDry vloer reiniging kan u helpen om de allergenen en bacteriën te verwijderen die zich ophouden in uw leefomgeving en om de lucht kwaliteit te verbeteren. 

Volledig uitruimen meubilair niet nodig

Reiniging bij u op locatie

Het volledig uitruimen van het meubilair is niet nodig. Grote kasten of bureaus kunnen blijven staan of wij verplaatsen met u samen de grotere meubels. Indien gewenst kunnen wij een reiniging voor u verzorgen waarbij al het meubilair door ons wordt verplaatst. 

ChemDry topservice en beste resultaat

Beste resultaat en beste service

Wij beloven onze klanten het beste resultaat van vloeren schoonmaken en de beste service. Wij zijn pas tevreden als u het ook bent.

100% Tevredenheidsgarantie

Chem-Dry Veen belooft u de beste reiniging met een mooi schoon resultaat. Uitgevoerd door vriendelijke en vakbekwame medewerkers. Wij zullen er alles aan doen zodat ook u een tevreden klant zult zijn. Dat is onze belofte al meer dan 25 jaar.

ChemDry tevredenheid garantie

Kosteloos advies en prijsopgave