arrow_drop_up arrow_drop_down

Grondige reiniging van uw grindvloer

Regio Alkmaar - Noord-Holland

Grindvloer reinigen Alkmaar

Perfect schoon

Meest grondige dieptereiniging van alle soorten grindvloeren
Grindvloer reinigen Alkmaar

Green&Clean

Geen agressieve chemicaliën. Milieu-vriendelijke reiniging
Grindvloer reinigen Alkmaar

Direct beloopbaar

De grindvloer kan direct belopen worden. Snel klaar en droog.
Grindvloer reinigen Alkmaar

Snel en goed

Klaar in één dag. Zonder gespat op muren of meubilair.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van grindvloeren. Dat doen wij met een uniek systeem. Namelijk de Chem-Dry Tile & Stone methode. Een krachtige reiniging onder hogedruk waarbij onder een afgesloten kap de grindvloer diep en grondig wordt schoongemaakt. Hierbij worden nauwelijks producten gebruikt en uw vloer wordt perfect schoon en hygiënisch. Uiteraard zonder gespat op muren, deuren of overig meubilair. 


Nieuwsgierig! Wat wij voor u kunnen betekenen?

Green & Clean van Chem-Dry

Wanneer wij u grindvloer schoonmaken dan doen wij dat met een minimum aan reinigingsmiddelen. Geen agressieve chemicaliën. Omdat wij u grindvloer schoonmaken met een hoge druk systeem wat speciaal ontwikkeld is voor het gebruik in huis, showrooms of kantoren kunnen we het gebruik van schoonmaak producten tot een minimum beperken. En de producten die we eventueel nodig hebben zijn uiteraard Green & Clean.

Grindvloer reinigen Noord-Holland

Onze vakmensen reinigen dagelijks grindvloeren in de regio Noord-Holland. Dat doen wij vakkundig en snel. De meeste grindvloer reinigingen zijn klaar in één dag. De grindvloer mag direct weer belopen worden. Wij beloven u de meest grondige reiniging van zowel een open structuur als gesealde structuur grindvloer. Chem-Dry is niet voor niks al 25 jaar de schone vloeren specialist.