arrow_drop_up arrow_drop_down
Stoffen kantoormeubels schoonmaken Haarlem Amsterdam

Stoffen kantoormeubels schoonmaken

Beste resultaat & kwaliteit garantie

Stoffen kantoormeubels schoonmaken voor bedrijven

Uw stoffen kantoormeubels worden ontsierd door vlekken en zien er smoezelig uit. Dan is het tijd om ze grondig te laten schoonmaken door ChemDry. Vervanging is vaak nog niet nodig. Wanneer wij u meubels schoonmaken doen wij dat met behulp van koolzuur. Miljoenen belletjes helpen bij het opstuwen van het vuil uit de stoffering waarna wij het vuil met behulp van een meubelreinigingsmachine verwijderen. De ChemDry methode is een uiterst veilige methode voor het reinigen van uw meubels. ChemDry belooft u de beste reiniging en een mooi schoon resultaat.

Stoffen meubels schoonmaken voor bedrijven

Beste methode, Perfect resultaat en Top service

Unieke methode voor het reinigen van stoffen meubels

ChemDry unieke methode

Wij reinigen uw stoffen meubels met behulp van miljoenen koolzuurbelletjes. Deze stuwen het vuil omhoog. De beste manier voor een mooi & schoon resultaat..

Stoffen meubels zijn droog in 4 tot 8 uur

Snelle droogtijd

Door het toepassen van de koolzuurmethode is er veel minder water nodig. Daardoor is de droogtijd aanzienlijk sneller. In de meeste gevallen minder dan 8 uur.  Daardoor zijn de stoelen gewoon de volgende dag weer beschikbaar.

Ecologische vriendelijke producten

Geen agressieve chemicaliën

Al de producten die wij gebruiken om uw meubels schoon te maken zijn Groen Gecertificeerd. Milieuvriendelijke producten veilig voor mens en dier.

ChemDry methode is gezonder

Chem-Dry methode is gezonder

Een ChemDry meubelreiniging kan u helpen om de allergenen en bacteriën te verwijderen die zich ophouden in uw leefomgeving en om de lucht kwaliteit te verbeteren. 

ChemDry reiniging op locatie bij bedrijven

Reiniging bij u op locatie

Veelal kunnen wij de meeste stoffen meubels gewoon bij u op locatie schoonmaken. Door de snelle droogtijd kunnen de meubels de volgende dag gewoon weer gebruikt worden. Indien gewenst maken wij stoffen meubels voor u schoon na kantooruren of in het weekend.

ChemDry topservice en beste resultaat

Beste resultaat en beste service

Wij beloven onze klanten het beste resultaat van meubels schoonmaken en de beste kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als u het ook bent.

100% Tevredenheidsgarantie

ChemDry belooft u de beste reiniging met een mooi schoon resultaat. Uitgevoerd door ervaren specialistische reinigers. Wij zullen er alles aan doen zodat ook u een tevreden klant zult zijn. Dat is onze belofte, al meer dan 25 jaar.

ChemDry tevredenheid garantie

Kosteloos advies en proefreiniging